Сб, 18/05/2024, Завантаження | Онлайн ігри | Тести | Ви увійшли як Гость | Група "Гості"| RSS Експорт      

Пошук
Меню
Цікаве
Соціальні мережі

Вхід
Опитування
Який у вас телефон?
Всього відповідей: 1666
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Статистика
          


Онлайн всьго: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Новини » Архів матеріалів
« 1 2 3 4 »
Компанія Nokia представила нові аксесуари під власним брендом, які, на її думку, підійдуть для її щойно анонсованого смартфону Nokia N9. По-перше, це Nokia AC-16 - USB зарядник, він буде поставлятися разом зі смартфоном Nokia N9 або жможе бути куплений окремо. Рішення укладено в компактний корпус білого кольору трикутної форми з округленими кутами. В ньому є USB роз'єм для підключення кабелю для підзарядки мобільного пристрою.

Також була представлена ​​Bluetooth стерео-гарнітура Nokia BH-111. Вона включає в себе компактну кліпсу з кнопками управління, яка кріпиться на одяг, а також навушники. Компоненти гарнітури з'єднуються між собою проводами, а зі смартфоном - по інтерфейсу Bluetooth 2.1 + EDR. ... Читати далі »
Просмотров: 737 | Добавил: admin | Дата: 09/07/2011 | Комментарии (0)

Відповідно до угоди, клієнти Three отримають можливість користуватися магазином Nokia Ovi Store, де вони зможуть купувати різні програми, а всі витрати при цьому будуть включені в щомісячний рахунок по послугах оператора. Користувачі отримуютьдоступ до програм через магазинну сторiнку "Three Likes", на якій також щотижня виводяться близько 40 програм, рекомендованих оператором. Користуватися сервісом можуть власники таких Symbian-смартфонів, як Nokia C7, Nokia E7 і Nokia N8.Не дивлячись на попит, що знизився на смартфони Nokia, компанія не перестає виробляти їх менше, випереджаючи в цьому плані всіх конкурентів. Укладена угода з оператором дозволить останньому підвищити свою репутацію, адже нині Three єнайдрібнішим оператором серед працюючих у Великобританії.
Просмотров: 548 | Добавил: admin | Дата: 09/07/2011 | Комментарии (0)

Південнокорейський концерн Samsung Electronics розглядає можливість поглинання виробника мобільних телефонів Nokia. Про це пише The Wall Street Journal з посиланням на інформовані джерела.

Офіційні представники Samsung й Nokia від коментарів відмовилися.

Про це стало відомо через тиждень після появи слухів про намір корпорації Microsoft викупити принаймні частину бізнесу Nokia. Проте, гендиректор фінської компанії Стівен Ілоп назвав ці спекуляції необґрунтованими.

Відповідно до недавнього дослідження Strategy Analytics, в I кварталі 2011 року Nokia зберегла лідерство на світовому ринку мобільних телефонів, однак її частка впала з 36,1 до 31% року-до-року. Позиції "номера два" - Samsung - до кінця березня цього року скоротилися з 21,5% до 19,7%. Четверте місце, обігнавши китайську ZTE Corp., зайняла Apple із часткою 5,3%.

Зараз Nokia переживає найсильнішу кризу у своїй історії. Тиждень тому інвестори фінської компанії отрима ... Читати далі »

Просмотров: 579 | Добавил: admin | Дата: 08/07/2011 | Комментарии (0)

Компанія Nokia випустила власний сервіс для швидкого обміну текстовими повідомленнями через Інтернет IM for Nokia.

"Аська" від Nokia для мобільних телефонів конкуруватиме з популярними аналогами Apple iMessage і BlackBerry Messenger.

Месенджер дозволяє відправляти повідомлення будь-якому користувачеві, зареєстрованому в Google Talk, Microsoft Windows Live Messenger, Yahoo! Messenger, MySpace IM і Ovi Chat.

Додаток буде попередньо встановлено на всіх нових телефонах від фінської компанії. Як очікується, влітку цього року Nokia випустить кілька нових моделей смартфонів, які працюватимуть на базі останньої версії Symbian - Anna.

Також IM for Nokia доступний безкоштовно в онлайн-магазині Ovi Store. Судячи з опису месенджера, його функціональність залежатиме від типу пристрою і країни. Програма має спеціальний віджет, який може повідомляти про нові події на головному екрані пристрою.

К ... Читати далі »

Просмотров: 581 | Добавил: admin | Дата: 08/07/2011 | Комментарии (0)

Компанії Nokia і Microsoft уклали угоду про партнерство, за якою фінська компанія буде випускати смартфони на базі ОС Windows Phone, повідомляється в спільному прес-релізі двох компаній.

Зокрема, в платформі Windows Phone з'являться карти Ovi і навігаційний сервіс Nokia. Також фахівці фінської компанії допоможуть Microsoft розвивати підтримку в Windows Phone різних мов і роботи з зображеннями. Натомість смартфони Nokia оснастять пошуком Bing і іншими сервісами Microsoft.

Компанії анонсували запуск власного магазину додатків Nokia для смартфонів на базі Windows Phone. Цей магазин буде існувати окремо від магазину Ovi Store і буде заснований на інфраструктурі вже працюючого магазину додатків Microsoft Windows Phone Marketplace.

Уточнюється, що Nokia буде виплачувати Microsoft відрахування за ліцензії Windows Phone. При цьому розмір відрахувань не уточнюється. У свою чергу Microsoft буде здійснювати виплати Nokia за доступ до ... Читати далі »

Просмотров: 550 | Добавил: admin | Дата: 08/07/2011 | Комментарии (0)

Компанії Nokia і Microsoft оголосили про початок "довгого стратегічного партнерства".

Стратегія співпраці викладена у опублікованій спільній заяві керівників фінського виробника телефонів Nokia Стівена Елопа і компанії Microsoft Стіва Баллмера.

Компанії заявили про партнерство у справі створення екосистеми, що включає апаратні засоби Nokia, операційну систему Windows Phone, картографічний сервіс Nokia Maps, а також засоби для розробників, магазини додатків і контенту.

Автори документа нагадують про гігантський досвід компаній у розробці апаратних засобів і програмних рішень, що доповнюють один одного.

Деталі угоди не розголошуються, але в тексті міститься натяк на використання мережі магазинів Nokia для прийому платежів у новій екосистемі.

Керівники компаній з оптимізмом обіцяють скласти серйозну конкуренцію "іншим екосистемам", під якими маються на увазі платформи iOS і Android. "Успіх вимагає ... Читати далі »

Просмотров: 544 | Добавил: admin | Дата: 08/07/2011 | Комментарии (0)

Компанія Nokia офіційно визнала факт наявності несправності в смартфонах Nokia N8.

У компанії заявили, що деякі екземпляри смартфона самостійно відключаються. Після цього їх власники не можуть знову включити свої N8.

Nokia не повідомила, скільки саме смартфонів є несправними. Разом з тим компанія визнала, що вже виявила і усунула її причину. Таким чином, нові N8 не будуть схильні до самостійного відключення.

Компанія не повідомила, чи запустить вона програму щодо спрощеного обміну несправних смартфонів.

Однак, користувачі, у яких виявилася подібна несправність, можуть звернутися в сервісні центри Nokia N8 для полагодження смартфона.

Смартфон N8 надійшов у продаж у вересні 2010 року. Цей смартфон - перший на базі нової операційної системи Symbian ^ 3.

Просмотров: 492 | Добавил: admin | Дата: 08/07/2011 | Комментарии (0)

Генеральний директор компанії Nokia Оллі-Пекка Калласвуо (Olli-Pekka Kallasvuo) буде відправлений у відставку 21 вересня. Про це повідомляється в офіційному прес-релізі Nokia.

На зміну Калласвуо прийде колишній керівник бізнес-напрямку Microsoft Стівен Ілоп (Stephen Elop). Він займе пости голови ради директорів і президента найбільшого у світі виробника мобільних телефонів.

Причиною для відставки колишнього керівника Nokia стало зниження частки компанії на ринку мобільних телефонів і смартфонів. Також за останній рік вартість акцій Nokia на гельсінській біржі знизилася на 20 відсотків. Вартість ADR на нью-йоркській біржі за цей же період знизилася майже на 40 відсотків.

Раніше Ілоп обіймав керівні посади в ряді американських компаній. Він встиг попрацювати в компанії Juniper, Adobe, Macromedia і Boston Chicken.

Калласвуо пропрацював в Nokia більше 30 років. Він обіймав пост глави компанії з 2007 року.

Про те, що Nokia шукає зам ... Читати далі »

Просмотров: 585 | Добавил: admin | Дата: 08/07/2011 | Комментарии (1)

Фінська корпорація Nokia випустила Nokia X3 Touch and Type. Це перший мобільник Nokia, оснащений одночасно сенсорним екраном і стандартною 12-кнопковою клавіатурою.

У Nokia X3 вбудовані модулі 3G і Wi-Fi, а також радіоприймач. Також він оснащений п'ятимегапіксельною камерою з чотириразовим цифровим зумом і можливістю запису відео. Пристрій підтримує карти пам'яті об'ємом до 16 гігабайт. Окремо Nokia пропонує динаміки Nokia Mini Speaker MD-11, які можна підключити до телефону.

Діагональ екрану - 2,4 дюйми. Товщина мобільного становить 9,6 міліметра. Вага пристрою становить 78 грамів. Nokia X3 Touch and Type пропонується в п'яти кольорах. Задня кришка апарату виконана з алюмінію. Батареї вистачає на 5 годин розмови або 17 днів перебування у режимі очікування.

У X3 встановлені музичний плеєр, служби Ovi Mail і Nokia Messaging. Крім того, власники Nokia X3 Touch and Type, як і інших телефонів компанії, можуть завантажувати і купувати програми в ... Читати далі »

Просмотров: 516 | Добавил: admin | Дата: 08/07/2011 | Комментарии (0)

Фінська Nokia домовилася про продаж власного підрозділу з випуску бездротових модемів.

За 200 мільйонів доларів технологію викупить японська компанія Renesas Electronics. На роботу в Renesas перейдуть близько 1100 співробітників компанії Nokia.

За умовами угоди Nokia передасть Renesas технології з виробництва модемів для бездротових мереж стандарту LTE, HSPA (3G) і GSM. Найбільший виробник мобільних телефонів у світі також поділиться з Renesas кількома патентами щодо бездротових технологій.

Як зазначили у компанія, що ця угода дозволить Nokia "зосередитися на розвитку свого основного бізнесу" - виробництві мобільних телефонів і смартфонів.

Renesas є найбільшим у світі виробником мікроконтролерів, а також одним з провідних постачальників систем на кристалі (SoC).

Просмотров: 502 | Добавил: admin | Дата: 08/07/2011 | Комментарии (0)

Translate
Реклама
Архів новин
Статистика
        Free counters!
Друзі сайту

Наша кнопка
Все для nokia c1-01, c1-02, c2-00
За умови повного, або часткового використання iнформацiї сайту, гіперпосилання на //c1.at.ua/ є обов'язковим.